Website/Social media

Website

Voor uw bedrijf of hobby wilt u graag een website en u zoekt iemand die dit voor u kan maken/ontwerpen en wellicht beheren. In dat geval help ik u graag of u nu een bedrijf bent of een particulier.

Een informatie website maak ik met WordPress. U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u de website wilt hebben. Ik maak voor u een layout en pas deze geheel aan uw huisstijl aan of ontwerp een huisstijl. U kunt ervoor kiezen om de website zelf te beheren of dit door mij te laten doen.

Het kan ook zijn dat u producten wilt gaan verkopen, in dat geval kan ik een webwinkel voor u maken, ideal inbouwen en kunt u er wederom voor kiezen om deze zelf te beheren of het door mij te laten doen.

In de menubalk kunt u klikken op website’s die ik reeds heb gemaakt of die ik beheer.

Social media

Misschien heeft u al een website en wilt u daarnaast een facebookpagina of een instagram account om dichter bij uw klanten te staan en deze makkelijker te kunnen bereiken. Heel veel mensen maken gebruik van social media omdat dit een wat toegankelijkere manier van informatie vergaren en verspreiden is. De kracht van social media zit hem wel in het regelmatig posten van berichten. Als u een bedrijf heeft is het DE manier om te laten zien wat uw lopende projecten zijn, of welke acties u heeft lopen of om nieuws makkelijk te kunnen verspreiden. Het trekt zeker nieuwe bezoekers naar uw website en zal uiteindelijk leiden tot meer naamsbekendheid en wellicht nieuwe klanten.

Naast facebook en instagram kunt u er ook voor kiezen om een YouTube kanaal te openen als u veel filmpjes wilt delen. Twitter wordt ook nog veel gebruikt, kortom het is allemaal mogelijk.

Voor het opzetten van een facebookpagina reken ik 75 euro (exc. btw). Ik zet uw pagina dan op en voorzie deze van een profiel en omslagfoto. Ik beheer uw facebookpagina dan 1 maand gratis, leer u hoe u hiermee om kunt gaan, hoe u berichten plaatst en meer bezoekers naar de pagina kan trekken d.m.v. zakelijk adverteren etc. Na deze maand kunt u kijken of u de pagina zelf gaat beheren of dat ik dat voor u blijf doen. In het laatste geval kan ik een offerte op maat voor u maken.

De facebookpagina’s die ik beheer:

Bernardine de Laat Fotografie
Fractals4Fun
BdL Drops & More
Sportvisserij Zuidwest Nederland