Website/Social media

U denkt er al een tijdje over om een website te maken (voor uw bedrijf of vanwege een hobby) maar u heeft geen idee waar u moet beginnen en het ontbreekt u aan kennis en tijd. In dat geval help ik u graag of u nu een particulier bent of een bedrijf.

Ik kan een informatieve website voor uw maken/ontwerpen en beheren of als de website “staat” kunt u er ook voor kiezen om deze zelf te onderhouden. In dat laatste geval leer ik u de handelingen om de website zelf te beheren. Het kan ook zijn dat u producten wilt gaan verkopen, in dat geval kan ik een webwinkel voor u maken, ideal inbouwen en kunt u er wederom voor kiezen om deze zelf te beheren of het door mij te laten doen.

In de menubalk kunt u klikken op website’s die ik reeds heb gemaakt of die ik beheer.

Dit geldt ook voor social media. Misschien heeft u al een website en wilt u daarnaast een facebook pagina. Heel veel mensen maken gebruik van social media omdat dit een wat toegankelijkere manier van informatie vergaren en verspreiden is. De kracht van social media zit hem wel in het regelmatig posten van berichten. Als u een bedrijf heeft is het DE manier om te laten zien wat uw lopende projecten zijn, of welke acties u heeft lopen. Het trekt nieuwe bezoekers naar uw website en zal uiteindelijk leiden tot meer naamsbekendheid en nieuwe klanten.

U kunt naast facebook besluiten om een twitter account te openen, foto’s te posten op instagram of tumblr of een eigen video kanaal te openen op youtube. Allemaal prima manieren om meer klanten te bereiken.

Voor het opzetten van een facebookpagina reken ik 75 euro (exc. btw). Ik zet uw pagina dan op en voorzie deze van een profiel en omslagfoto. Ik beheer uw facebookpagina dan 2 maanden gratis, leer u hoe u hiermee om kunt gaan, hoe u berichten plaatst en meer bezoekers naar de pagina kan trekken dmv zakelijk adverteren etc. Na 2 maanden kunt u kijken of u de pagina zelf gaat beheren of dat ik het voor u blijf doen. In het laatste geval kan ik een offerte op maat voor u maken.

Ik heb zelf 2 facebookpagina’s namelijk Bernardine de Laat Fotografie
en BdL Drops & More.