Strand

Mijn favoriete plek is toch wel het strand. Het kunnen kijken naar de horizon, het geluid van de golven en de wind door de haren geeft mij een ongelooflijk gevoel van vrijheid.
Ik hou er van de strandfoto’s een surreale of vintage uitstraling te geven.

Ik biedt mijn foto’s te koop aan in mijn webwinkel BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen). Kijk voor prijzen/aanbiedingen dus in mijn webwinkel.

 

Klik op een foto om deze groter te kunnen bekijken.

 

 

Strand 36: strandbedjes. Foto afgedrukt op glas 40 x 60 cm.

Prachtige foto van 2 strandbedjes met slippers en een waanzinnig uitzicht over het strand en de zee, gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€62,75

Strand 33: uitzicht. Foto afgedrukt op glas 40 x 60 cm

Prachtige uitzicht op de golven, gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€62,75

AANBIEDING Strand 26: strandhuisjes. Foto afgedrukt op glas 40 x 60 cm + ophangsetje

Prachtige foto van strandhuisjes op een rij, gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto op glas gedruks is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€39,95

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!