Webdesign/beheer

Description

Professionele Webdesign

De uitstraling van je website is enorm belangrijk. Je kunt de beste content en informatie op je site hebben, als je bezoekers vrijwel direct je website verlaten omdat het er oud of onprofessioneel uitziet, komen ze vaak niet meer terug. Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk.

Is je website/design verouderd?

Veel bedrijven zien hun site als iets noodzakelijks. Daarom wordt het bouwen van een website – en webdesign – vaak uitbesteed. Omdat veel bedrijven denken hier erg veel geld aan kwijt te zijn hebben veel ondernemers een verouderde site. Vaak bevatten verouderde websites veel tekst terwijl de trends van nu veel meer op de bezoekers inspelen. Het nieuwe webdesign focust dus meer op interactie met de klant naast het geven van informatie.

Voordelen van modern webdesign

Misschien merk je dat steeds meer klanten naar je concurrenten gaan- omdat zij een strakke, nieuwe website hebben. Ze krijgen dus meer klanten, terwijl ze vaak een slechter product of dienst leveren. Niet alleen is dit zonde van alle klanten die jij misloopt, het is ook nog eens onnodig. Simpel webdesign hoeft namelijk niet duur te zijn, en het enige wat er gedaan hoeft te worden, is alle informatie die je nu op jouw site hebt staan in een nieuw jasje te gieten. Daarnaast wordt er ook direct rekening gehouden met SEO (hoe je op een hoge plek in Google of andere zoekmachines staat). Zo zorg je er dus voor dat je door meer mensen gevonden wordt. En daarnaast zul je ervoor zorgen dat de bezoekers die op je website komen, vaker contact met je op zullen nemen. Nieuw webdesign is dus een investering die zichzelf terugbetaalt! Wil jij weten waarom je voor ons zou moeten kiezen, klik dan HIER.

Klik hier om naar de tarieven te gaan


Informeren is altijd vrijblijvend, evenals een offerte op maat. Informeer gerust als je je website wilt verfrissen of als je een website wilt laten maken.

Tags
  • design
  • webdesign
  • website
  • website beheer
  • website laten maken in Oosterhout
  • website ontwerp
%d bloggers liken dit: