Nieuws

1 december 2019:

Vanaf heden is het weer mogelijk om een afspraak overdag te maken en gezellig onder het genot van een bakkie koffie, ideeën door te spreken.

11 november 2018:

VOORAANKONDIGING BLACK FRIDAY!
Zet de datum alvast in je agenda, van 23 tot en met 26 november profiteer je in mijn webwinkel van 25% op het gehele aanbod (behalve artikelen uit de categorie aanbiedingen)! 4 dagen lang kopen met korting is een uitgelezen kans om je muren
eens te voorzien van nieuwe wanddecoratie!

1 november 2018:

Wat leuk dat mijn filmpje is gebruikt voor een stukje in het PZC.

Klik hier om het nieuwsartikel te kunnen lezen:

https://www.pzc.nl/schouwen-duiveland/dronebeelden-geven-mooi-kijkje-in-natuurgebied-bij-zierikzee~a66a264b4/

19 september 2018:

Mijn webwinkel BdL Foto en Kunst is geopend. Er zullen wekelijks werken en foto’s voor verkoop worden toegevoegd. Ziet u iets op deze site want u nog niet kunt vinden in de webwinkel stuur dan even een mail dan zorg ik dat het snel in de webwinkel staat.

In de webwinkel kunt u met iDeal en met creditcard betalen of u kunt ervoor kiezen het bij mij op te halen en contant (gepast) te betalen.

Bezoek mijn website: BdL Foto En Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com

17 mei 2018:

Bent u op de hoogte van wat de nieuwe privacywet inhoudt die per 25 mei dit jaar ingaat? Deze wet gaat veel strenger toezien op het juiste gebruik van privacygevoelige informatie. Zo moet u bijvoorbeeld toestemming vragen aan uw nieuwsbriefleden of u hun emailadressen nog mag gebruiken na 25 mei 2018. Doet u dit niet en u wordt gecontroleerd dan kan u dit grote problemen opleveren, wees dus voorbereid! Heeft u hulp nodig met een nieuwe nieuwsbrief of het registreren van aanmeldingen dan kan ik dit voor u verzorgen.

5 januari 2018:

Vanaf heden zal ik overdag lastig te bereiken zijn daar ik een fulltime job heb. Mocht u contact zoeken met mij dan kunt u altijd een mail sturen naar info@bdldropsandmore.com. Ik zal u dan terugbellen of van informatie voorzien in de avonduren en het weekend.

7 oktober 2017:

Vanaf vandaag zal ik mijn foto’s die ik uit voorraad leverbaar heb, te koop aanbieden op mijn website. U kunt dan heel gemakkelijk via PayPay (visa etc) betalen. Ik verstuur de foto’s stevig en goed verpakt met PostNL.

26 april 2017:

Mijn kunstwerken (een beperkt aantal) is ook te bestellen via werkaandemuur.nl. Via deze site heeft u de keus werken af te laten drukken op aluminium, hout maar ook op behang. U kunt de afmetingen van de muur invoeren waarmee u het kunstwerk wilt behangen en dan volgt de prijs. Reuze leuke optie van werkaandemuur.nl

22 april 2017:

YESS mijn zakelijke emailadres is “up and running”. Er kan vanaf heden gemaild worden naar info@bdldropsandmore.com

15 april 2017:

De categorieën van de pagina zijn nu allemaal gevuld. Ook de laatste categorie kunst is gevuld met mijn kunstwerken en zijn allen verkrijgbaar als fotoposter, op canvas, aluminium, glas of hout. Ook kunnen deze ontwerpen gebruikt worden om op kleding te printen.