Nieuws

5 januari 2018:

Vanaf heden zal ik overdag lastig te bereiken zijn daar ik een fulltime job heb. Mocht u contact zoeken met mij dan kunt u altijd een mail sturen naar info@bdldropsandmore.com. Ik zal u dan terugbellen of van informatie voorzien in de avonduren en het weekend.

7 oktober 2017:

Vanaf vandaag zal ik mijn foto’s die ik uit voorraad leverbaar heb, te koop aanbieden op mijn website. U kunt dan heel gemakkelijk via PayPay (visa etc) betalen. Ik verstuur de foto’s stevig en goed verpakt met PostNL.

26 april 2017:

Mijn kunstwerken (een beperkt aantal) is ook te bestellen via werkaandemuur.nl. Via deze site heeft u de keus werken af te laten drukken op aluminium, hout maar ook op behang. U kunt de afmetingen van de muur invoeren waarmee u het kunstwerk wilt behangen en dan volgt de prijs. Reuze leuke optie van werkaandemuur.nl

22 april 2017:

YESS mijn zakelijke emailadres is “up and running”. Er kan vanaf heden gemaild worden naar info@bdldropsandmore.com

15 april 2017:

De categorieën van de pagina zijn nu allemaal gevuld. Ook de laatste categorie kunst is gevuld met mijn kunstwerken en zijn allen verkrijgbaar als fotoposter, op canvas, aluminium, glas of hout. Ook kunnen deze ontwerpen gebruikt worden om op kleding te printen.

6 april 2017:

Het nieuwe emailadres info@bdldropsandmore.com is aangemaakt maar nog niet te gebruiken. Vooralsnog vragen dus aub mailen aan bdl@kpnmail.nl