Over

Drops staat voor ideeën of taken. U ziet hier een aantal “drops” die vertegenwoordigen wat ik als bedrijf en als persoon te bieden heb.

Ik heb jarenlang (28 jaar) gewerkt in functies als secretaresse, management assistente, marketing assistente en commercieël medewerkster. In die tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan wat ik nu goed kan gebruiken om u te helpen.

Teksten (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U heeft bijvoorbeeld een tekst nodig. Dit kan een advertentie zijn of een slogan of u wilt een stukje geschreven hebben over uw bedrijf of bedrijfsactiviteiten of ander reklame uiting.
Ik kan het voor u schrijven.

Grafisch ontwerp (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U bent toe aan een nieuw logo, visitekaartjes, een uitnodiging, een kerstkaart of u wilt uw website een andere, frisse look geven. Ik kan het voor u ontwerpen.

Fotografie (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U zoekt een fotograaf om uw producten te fotograferen (voor wellicht uw website of catalogus/brochure), of u wilt een mooie portretfoto van uzelf of partner of wellicht een themashoot, of u heeft foto’s nodig voor andere doeleinden. Ik leg het graag voor u vast.

Beheren van social media/website (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U heeft het te druk om uw website eens op te frissen of bij te werken, of u heeft misschien nog geen website en zoekt iemand die dit voor u kan ontwerpen en bijhouden.
Daarnaast bent u op zoek naar iemand die social media voor u beheert want de kracht van social media zit nu eenmaal in het regelmatig wat van jezelf laten horen. Ik doe dit graag voor u. Facebook, twitter, het populaire instagram, youtube of tumblr, het heeft geen geheimen voor mij.

Kunst (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U bent op zoek naar unieke en betaalbare kunst en u wilt niet datgene wat ieder ander ook heeft. Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak abstracte, digitale kunst wat zeker betaalbaar is en u vind het niet in de reguliere winkel dus u bent verzekerd van een uniek stuk waarmee u indruk kunt maken op uw klanten of vrienden.

Administratieve taken (klik hier om direct naar de pagina te gaan)

U wilt al lang die mailing de deur uit werken, maar u heeft er gewoonweg geen tijd voor.
Ook de nieuwsbrief die u wilt versturen naar uw klanten blijft maar liggen omdat u het te druk heeft. In dat geval ben ik u graag van dienst. Heeft u andere licht administratieve taken (geen boekhoudkundige taken) dan kunt u het bij mij kwijt.
Ik help u graag.