Op en rond het water

Ik ben graag op en rond het water en op een mooi zomerse dag of rond zonsondergang ga ik dan ook regelmatig naar de haven of de biesbosch. Ook loop ik graag langs de waterkant om reflecties te fotograferen.
Ik zal hier mijn mooiste “water” foto’s laten zien.

Ook deze foto’s zijn te koop als poster of op canvas en glas. Wilt u meerdere aantallen tegelijk bestellen dan maak ik graag een offerte op maat voor u. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bdldropsandmore.com.
Ik verstuur met PostNl en de verzendkosten bedragen 6,95.

Prijzen foto's en kunst

 

Reflecties in het water

 

Overige

 

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!