Macro en close-up

Ik vind het geweldig om in te zoomen op de natuur, er is zoveel moois te zien, bijvoorbeeld, paddestoelen in de herfst, patronen in hout, spinnenwebben, waterdruppels, veertjes noem maar op. Als het “te nat of te koud” is om naar buiten te gaan ben ik binnen creatief bezig met macro fotografie.

Ik zal hier mijn mooiste macro en close-up foto’s laten zien.
Ik biedt mijn foto’s te koop aan in mijn webwinkel:
BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen). Kijk voor prijzen/aanbiedingen dus in mijn webwinkel.

Wilt u een uniek kadootje? Laat dan eens een foto afdrukken op bijv. een mok, muismatje, kussenhoes etc. Er zijn zoveel mooie kadootjes te verzinnen!

 

Paddenstoelen

Waterdruppels

Abstracte patronen

Olie op water

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

Stralende druppel

De 1e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 40 x 60 cm (mat). Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€21,45

 

 

Druppel in het hart

De 2e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 40 x 60 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€21,45

 

 

Blauwe Straling

De 3e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 50 x 75 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€23,45

 

 

Gekleurde bliksem

De 4e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 50 x 75 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten.

€23,45

 

 

Elektriciteit

De 5e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 50 x 75 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten.

€23,45

 

 

Cirkelig

De laatste en 6e foto uit mijn “melk experiment” serie. Foto is uit voorraad leverbaar in 50 x 75 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten.

€23,45

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!