Landschap en natuur

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om een wandelingetje door de Nederlandse natuur te maken. Liever zou ik door de bergen lopen of langs het strand maar toen ik nog de gelegenheid had om te reizen, was ik nog niet in het bezit van een prachtige camera (en het enthousiastme en het benodigd inzicht).

Ik zal in deze categorie dus mijn landschap en natuur foto’s laten zien die ik het meest bijzonder vind.

Ook deze foto’s zijn te koop als poster of op canvas en glas. Wilt u meerdere aantallen tegelijk bestellen dan maak ik graag een offerte op maat voor u. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bdldropsandmore.com.
Ik verstuur met PostNl en de verzendkosten bedragen 6,95.

Prijzen foto's en kunst

 

Klik op de foto om deze groter te kunnen bekijken.

Diverse

 

 

Zonnestralen

 

Herfst

 

 

Mist en licht

 

Zonsopkomst

 

Winter

 

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!