In het bos

Heerlijk een wandeling door het bos, het ruikt er heerlijk en je kalmeert bij het horen van het ruisen van de bladeren. Een wandeling door het bos kan echt therapeutisch werken. Er is altijd iets te zien (als je het wilt zien) en ook hier geldt dat elk seizoen zijn charme heeft.

Ik zal hier mijn mooiste foto’s gemaakt in het bos laten zien.

Ook deze foto’s zijn te koop als poster of op canvas en glas. Wilt u meerdere aantallen tegelijk bestellen dan maak ik graag een offerte op maat voor u. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bdldropsandmore.com.
Ik verstuur met PostNl en de verzendkosten bedragen 6,95.

Prijzen foto's en kunst

 

 

Panorama’s

DSC_5403-Pano_web
Bos5

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!