Grafisch ontwerp

Jaren geleden, toen de Ipad populair werd, ontstond bij mij het idee om digitaal te gaan tekenen. Ik kocht een Ipad en schafte wat tekenprogramma’s aan en ik kon beginnen.
Het tekenen op de ipad leidde toch al gauw tot irritatie want ik kon de ipad niet als echt tekenbord gebruiken.
Hierop kocht ik een Wacom Cintiq 13HD, in feite een extra beeldscherm die ik aan mijn IMac kan hangen en waarop ik met Adobe Illustrator kon tekenen, ontwerpen en vormgeven.

Het digitaal tekenen werd echter al gauw uitgebreid met logo’s en kaarten ontwerpen.

Nu ontwerp ik logo’s, kaartjes, maar ook flyers, website’s of unieke kadootjes. Ik gebruik hiervoor een vector programma namelijk Adobe Illustrator, soms gecombineerd met Adobe Photoshop. Ook kan ik wat leuke 3d logo’s maken in Cinema 4d.

U kunt ook door mij een vector portret van iemand die u lief heeft laten maken (bijv. van kinderen of kleinkinderen). Dit kan dan afgedrukt worden op bijv. muismatjes, mokken, t-shirts, canvas of groot formaat poster, aluminium, hout, glas etc. De mogelijkheden zijn enorm tegenwoordig dus heeft u interesse in een persoonlijk vector portret informeer dan voor de mogelijkheden. Ik maak met veel plezier een offerte op maat voor u onder het mom van “het moet betaalbaar en leuk blijven”.

 

Voorbeelden van mijn grafisch werk vind u onder het kopje grafisch ontwerp en dan de categorie bijv. kaarten.

U kunt mij ook volgen op facebook. Op mijn pagina BdL Graphic drops laat ik de door mij ontworpen logo’s en kunst zien en houdt ik u op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties. Klik hier om naar mijn facebook pagina te gaan.