Grafisch ontwerp

Ik ben iemand die in beelden denkt, net zoals heel veel andere “creatieve” mensen. Ook heb ik een enorm levendige fantasie waardoor ik vaak anders denk, out-of-the-box denk.

Jaren geleden ben ik dan ook begonnen met mijn fantasie te uiten in illustraties en ontwerpen. Mijn Wacom Cintiq helpt me hier enorm bij. Ik werk veelal in Adobe Illustrator, Adobe photoshop, Adobe Dimension, Cinema 4D en Blender.

Ik ontwerp veelal logo’s, kaarten, uitnodigingen, visitekaartjes, flyers, websites en unieke kadootjes, want ontwerpen kunnen ook afgedrukt worden op bijv. koffie moks, handdoeken, muismatjes, als etiket op een fles wijn, kleding etc. Ik luister graag naar uw vraag en leg graag mijn ideeën voor onder het genot van een kopje koffie. U kunt altijd een geheel vrijblijvende afspraak met mij of bij mij maken.

Voorbeelden van mijn grafisch werk vind u in de menubalk in de categorie grafisch ontwerp.

U kunt mij ook volgen op facebook. Op mijn facebook pagina BdL Drops & More laat ik mijn ontwerpen en kunst zien en houdt ik u op de hoogte van nieuwtjes en leuke acties. Klik hier om naar mijn facebook pagina te gaan.

Prijzen grafisch ontwerp:

-Uitnodigingen/kaarten € 85,00
-Visitekaartjes € 40,00
-Flyer € 55,00
-Logo € 65,00
-Ontwerp voor kadootje € 35,00

Prijs voor website ontwerp en kleding ontwerp op aanvraag.