Bloemen en planten

Bloemen zijn het hele jaar door mooi en bijzonder. Mijn mooiste bloemen foto’s vind u dan ook hier. Elk seizoen heeft zijn charme, in de lente gaat het mij vooral om de tederheid, de zachte kleuren en fluweelzachte blaadjes van de bloesem. In de zomer zijn de kleuren weer wat harder.

Ook deze foto’s zijn te koop als poster of op canvas en glas. Wilt u meerdere aantallen tegelijk bestellen dan maak ik graag een offerte op maat voor u. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bdldropsandmore.com.
Ik verstuur met PostNl en de verzendkosten bedragen 6,95.

Misschien komt het wel eens voor dat u voor een persoonlijk project een foto nodig heeft zoals bijvoorbeeld bij een feestje om een uitnodigingskaart te maken of een gepersonaliseerde verjaardagskaart of overlijdenskaart? Ik verkoop mijn foto’s ook als digitaal bestand. Hiervoor geldt een speciale prijs. De foto kan als png of jpg aangeleverd worden. Neem contact met mij op als u  hierin interesse heeft.

Prijzen foto's en kunst

Diverse

Ranonkels

Lente/bloesems

 

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s