Fotografie

Als fotograaf ben ik graag bezig met de prachtige natuur om ons heen te fotograferen.
Ik ga graag buiten de lijntjes met het bewerken van de foto’s omdat ik u graag mee wil nemen in een sfeer, een gevoel een emotie. Ik hou ervan mijn foto’s zo te bewerken zodat ze dramatischer of surrealistischer worden. Ik ben altijd op zoek naar contrast in mijn foto. Dit kan te maken hebben met licht of met uitdrukkingen/sferen. Blader eens rustig door mijn fotografie categoriën en zie en voel wat mijn werk inhoudt.

DSC_2574WEB

Naast landschappen en straatbeelden vind ik het erg leuk om portretten te maken. Ik wil dit wel op mijn eigen manier doen en verzin graag een themashoot. Mijn zolder is omgebouwd tot studio waar ik veel mooie foto’s kan maken maar ik ga ook graag met modellen naar buiten om een shoot op locatie te doen. Bijna niks is te gek. Wilt u een foto van uzelf in het water, liggend tussen de bloemen, in gala kleding, in industriële gebouwen, in kastelen of samen met uw partner dan plan ik graag een themashoot voor u. Ik fotografeer niet op bruiloften en andere partijen.

Mocht u foto’s nodig hebben voor een folder, brochure of andere reklame uiting dan kan ik dat voor u verzorgen. Ik maak graag een offerte op maat voor u.

U kunt in het menu klikken op een shoot om de foto’s te zien.

U kunt mij volgen op diverse social media:

Instagram (landschapsfotografie) klik hier.
Instagram (natuur/macro fotografie) klik hier.
Instagram (portret/straat fotografie) klik hier.

Mijn pagina op facebook: Bernardine de Laat Fotografie klik hier.

500px klik hier.

1x.com klik hier