Als fotograaf ben ik graag bezig met de prachtige natuur om ons heen te fotograferen. Ik gebruik daarvoor een spiegelreflex camera van Nikon met diverse lenzen zoals een groothoeklens, een macrolens en een 400mm zoomlens.

Daarnaast gebruik ik een drone de Mavic 2 Pro zodat ik ook ogen in de lucht heb en de wereld kan bekijken zoals een vogel dat kan en dat is waanzinnig!

Ik ben gespecialiseerd in natuur fotografie, zowel landschappen als close-up opnames.

Mocht u foto’s nodig hebben voor folders, brochures of andere reclame uitingen dan kan ik dat voor u verzorgen. Ook kom ik op locatie om opdrachten uit te voeren.

U kunt mijn foto’s bekijken in mijn webwinkel waar ik ze te koop aanbiedt als wanddecoratie. U kunt ervoor kiezen (standaard) om foto’s af te laten drukken op glas, canvas, aluminium, of als poster. Ook biedt ik een flink aantal foto’s te koop aan als stockfoto. U hoeft daarvoor geen duur abonnement af te sluiten, mijn foto’s worden per stuk verkocht en als u er 10 afneemt, betaalt u er 9.

Mijn webwinkel:

Een korte impressie van foto’s/video’s gemaakt met de droneEen korte impressie van foto’s gemaakt met de Nikon

Een aantal foto’s worden ook verkocht bij werkaandemuur. U heeft daar zelfs de keuze om foto’s op behang af te laten drukken.

Dit is de link naar mijn shop:

Ik maak zoveel foto’s dat ik op deze website een FOTOGRAFIE BLOG heb aangemaakt. Mocht u het leuk vinden om mij te volgen v.w.b. mijn fotografie dan kunt u de foto’s daar bekijken of op mijn FACEBOOKPAGINA. Ook deze foto’s zijn te koop dus bij interesse kunt u contact opnemen.

%d bloggers liken dit: