Fine Art

Wat is fine art zult u zich wellicht afvragen. De korte uitleg is dat dit fotografie betreft waarin de fotograaf een ander beeld laat zien dan wat de werkelijkheid laat zien. Het is bedoeld om te worden beschouwd als een uitdrukking van de visie van de fotograaf/kunstenaar. Er is wel eens tegen mij gezegd dat ik wegloop van de werkelijkheid en dat vond ik wel mooi klinken.

Fine art betekend voor mij dat ik me kan uitleven op een foto, op een wereld en deze inderdaad zo aanpas dat deze niet meer lijkt op de werkelijkheid. Wat mij betreft mag je het sfeerfoto’s noemen en niet iedereen hoeft het mooi te vinden. Het is net zoals met muziek, iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Hieronder toon ik enkele door mij aangepaste foto’s die ver van de werkelijkheid zijn.

Ook deze foto’s zijn te koop als poster of op canvas en glas. Wilt u meerdere aantallen tegelijk bestellen dan maak ik graag een offerte op maat voor u. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@bdldropsandmore.com.
Ik verstuur met PostNl en de verzendkosten bedragen 6,95.

Onderaan deze pagina ziet u de foto’s die ik uit voorraad leverbaar heb. U kunt deze direct bestellen en met PayPal betalen.

Prijzen foto's en kunst

 

Diverse

 

Gebouwen

 

Strand

 

Abstract

 

Natuur

 

Zwart/wit

 

fa11 Strandbal. Foto gedrukt op glas 40 x 60 cm.

Deze foto is uit voorraad leverbaar, gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€62,75

fa8 Kite’s. Foto afgedrukt op glas 40 x 60 cm.

Foto van "surfende" kite surfers gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€62,75

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s