Fine Art

Wat is fine art zult u zich wellicht afvragen. De korte uitleg is dat dit fotografie betreft waarin de fotograaf een ander beeld laat zien dan wat de werkelijkheid laat zien. Het is bedoeld om te worden beschouwd als een uitdrukking van de visie van de fotograaf/kunstenaar. Er is wel eens tegen mij gezegd dat ik wegloop van de werkelijkheid en dat vond ik wel mooi klinken.

Fine art betekend voor mij dat ik me kan uitleven op een foto, op een wereld en deze inderdaad zo aanpas dat deze niet meer lijkt op de werkelijkheid. Wat mij betreft mag je het sfeerfoto’s noemen en niet iedereen hoeft het mooi te vinden. Het is net zoals met muziek, iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Hieronder toon ik enkele door mij aangepaste foto’s die ver van de werkelijkheid zijn.

Ik biedt mijn foto’s te koop aan in mijn webwinkel BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen). Kijk voor prijzen/aanbiedingen dus in mijn webwinkel.

 

Diverse

Gebouwen

Strand

Abstract

Natuur

Zwart/wit

 

AANBIEDING: fa11 Strandbal. Foto gedrukt op glas 40 x 60 cm inclusief bevestiging.

Deze foto op glas 40 x 60 cm is uit voorraad leverbaar. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€39,95

 

AANBIEIDNG: fa8 Kite’s. Foto afgedrukt op glas 40 x 60 cm inclusief bevestiging.

Foto van kite surfers gedrukt op glas 40 x 60 cm. Is aan de achterzijde voorzien van een bevestiging. Foto is uit voorraad leverbaar en de prijs is inclusief verzendkosten. Wilt u meer dan één foto tegelijk bestellen stuur dan even een mail want u hoeft natuurlijk maar 1x verzendkosten te betalen.

€39,95

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s