3D/Te koop

Op deze pagina laat ik een aantal diverse technieken zijn. Ik werk met het gehele Adobe pakket, waaronder bijv. Dimension, Adobe Animate, Adobe After Effects, InDesign etc.

Op deze pagina ziet u wat ik met die programma’s aan eindproduct kan bereiken. Deze pagina is nieuw dus regelmatig zullen hier nieuwe uitgewerkte opdrachten te vinden zijn die veelal ook te koop zullen zijn.

 

Kantoorruimte

Deze neon verlichte kantoorruimte is geheel in 3d te koop in de volgende bestandsformaten: obj., dae, glb, glTF, fbx, of stl formaat.

€19,95

3d view: Kantoorruimte

 

The blue pearl

Blauwe parel in een schelp op de bodem van de zee is geheel in 3d te koop in de volgende bestandsformaten: obj., dae, glb, glTF, fbx, of stl formaat.

€5,00

3d view: The blue pearl

3d Slaapkamer

Deze ingerichte slaapkamer is geheel 3d en te koop in de volgende bestandsformaten: obj., dae, glb, glTF, fbx, of stl formaat.

€19,95

3d view: Slaapkamer

3d chocolademelk in mok

Deze mok met chocolademelk (of koffie) is geheel 3d en te koop in de volgende bestandsformaten: obj., dae, glb, glTF, fbx, of stl formaat.

€5,00

3d High Heel

Deze “high heel” is geheel 3d en te koop in de volgende bestandsformaten: obj., dae, glb, glTF, fbx, of stl formaat.

€5,00

 

 

 

Samen op pad

export 5WEB
Klik op de zin Samen op pad om dit filmpje op mijn facebookpagina te kunnen bekijken. Illustratie gemaakt in Adobe Illustrator en nabewerkt in After Effects.

Autumn

AutumnWEB1
Klik op het woordje Autumn om dit filmpje op mijn facebookpagina te kunnen bekijken. Filmpje is gemaakt met Adobe After Effects.
Tas Met etiketWEB
De opdracht was een etiket ontwerpen voor een thee-product. De zakjes thee zijn voorzien van het etiket evenals de lederen tas.