Administratief

U heeft het als ondernemer druk of u bent onderbezet en de werkzaamheden stapelen zich maar op. Voor heel veel dingen heeft u gewoon geen tijd. De mailing had al weken geleden de deur uit gemoeten, sterker nog: u heeft niet eens tijd om de mailingbrief te schrijven! Ook de nieuwsbrief voor uw klanten blijft maar liggen. U heeft een folder of brochure die herschreven moet worden of correspondentie/facturen worden niet uitgewerkt. Er liggen teksten klaar voor brochures maar u heeft geen tijd om ze te redigeren/controleren.

Kortom u heeft een helpende hand nodig en die kan ik u bieden. Ik werk de mailing, nieuwsbrief of factuur graag de deur uit voor u. Ik ben uiteraard goed bekend met het MS Office pakket en PowerPoint dus correspondentie opstellen is geen probleem voor mij. Ook het controleren van teksten op punten, komma’s en goed Nederlands neem ik u graag uit handen!

Heeft u karweitjes waar u gewoonweg geen tijd voor heeft en wat ik vanuit huis voor u kan doen, dan neem ik deze graag over van u!