Abstracte kunst “liefde”

Klik op het kunstwerk om een grotere afbeelding te zien en voor meer informatie.
Onder aan de pagina vind u de werken die uit voorraad leverbaar zijn en direct gekocht kunnen worden en met PayPal betaald kunnen worden.

Deze werken zijn te bestellen. De levertijd bedraagt ca. 6 werkdagen. Voor verzending binnen Nederland reken ik het normale posttarief van € 6,95. Afhalen is ook mogelijk.

Mijn werken zijn standaard te bestellen als poster, op canvas of op glas. Wilt u het ergens  anders of afgedrukt hebben zoals bijv. hout of aluminium of… neem dan contact met mij op voor een offerte op maat.

Prijzen foto's en kunst

 

 

 

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

 

Art 42 Zomerliefde

Liefde kan stormachtig zijn, je kan er draaierig van worden dus laat je meenemen in dit werk en geniet van de kleur van de liefde. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 50,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€31,50

 

Art 20 To much Love

Te veel liefde is het eigenlijk wel mogelijk? Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 50,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€31,50

 

Art 9 Darkness in the heart

Soms sluipt er iets in je hart wat de liefde doet verwelken. Vecht er tegen, laat je hart niet zwart worden! Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€31,50

 

Art 61 Creepy love

Prachtig abstract, mysterieus werk. Dit zal iedereen willen bewonderen. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€31,50

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!