Abstracte kunst “liefde”

Mijn kunst is abstract, modern en kleurig. Het springt van de muur en kan iedereen verrassen door de heldere, speelse lijnen en kleuren. Je zult steeds opnieuw naar mijn kunst kijken en nieuwe dingen ontdekken. In deze categorie heb ik mijn kunst omtrent het thema “liefde” geplaatst.

Ik biedt mijn kunst te koop aan in mijn webwinkel BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen).

Klik op een foto om deze groter te kunnen bekijken. Helemaal onderaan de pagina staan de posters die uit voorraad leverbaar zijn en nu verkrijgbaar zijn tegen “feestdagen” prijzen!

Hieronder een impressie:

 

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

 

Art 42 Zomerliefde

Liefde kan stormachtig zijn, je kan er draaierig van worden dus laat je meenemen in dit werk en geniet van de kleur van de liefde. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 50,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

 

Art 20 To much Love

Te veel liefde is het eigenlijk wel mogelijk? Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 50,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

 

Art 9 Darkness in the heart

Soms sluipt er iets in je hart wat de liefde doet verwelken. Vecht er tegen, laat je hart niet zwart worden! Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

 

Art 61 Creepy love

Prachtig abstract, mysterieus werk. Dit zal iedereen willen bewonderen. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!