Abstracte kunst “liefde”

Mijn kunst is abstract, modern en kleurig. Het springt van de muur en kan iedereen verrassen door de heldere, speelse lijnen en kleuren. Je zult steeds opnieuw naar mijn kunst kijken en nieuwe dingen ontdekken. In deze categorie heb ik mijn kunst omtrent het thema “liefde” geplaatst.

Ik biedt mijn kunst te koop aan in mijn webwinkel BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen). Kijk voor prijzen/aanbiedingen dus in mijn webwinkel.

 

 

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

 

 

 

 

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!