Abstracte kunst “bloemen”

Klik op het kunstwerk om een grotere afbeelding te zien en voor meer informatie.
Onder aan de pagina vind u de werken die uit voorraad leverbaar zijn en direct gekocht kunnen worden en met PayPal betaald kunnen worden.

Deze werken zijn te bestellen. De levertijd bedraagt ca. 6 werkdagen. Voor verzending binnen Nederland reken ik het normale posttarief van € 6,95. Afhalen is ook mogelijk.

Mijn werken zijn standaard te bestellen als poster, op canvas of op glas. Wilt u het ergens  anders of afgedrukt hebben zoals bijv. hout of aluminium of… neem dan contact met mij op voor een offerte op maat.

Prijzen foto's en kunst

 

 

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

 

Lotus bloem

Een werkelijk prachtig werk in zachte tinten waarbij ik sterk aan een lotus bloem moet denken. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 40,5 x 60,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€30,40

 

Vuurbloem

Lekker fel gekleurde bloem, een vuurbloem, laat elke muur tot leven komen. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 40,5 x 60,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€30,40

 

Art 60

Mooie fantasiebloem in felle kleuren, zo is het het hele jaar door zomer aan de muur. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€31,50

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!