Abstracte kunst “bloemen”

Mijn kunst is abstract, modern en kleurig. Het springt van de muur en kan iedereen verrassen door de heldere, speelse lijnen en kleuren. Je zult steeds opnieuw naar mijn kunst kijken en nieuwe dingen ontdekken. In deze categorie vindt u werken omtrent het thema bloemen.

Ik biedt mijn kunst te koop aan in mijn webwinkel BdL Foto en Kunst: https://www.bdlfotoenkunst.com
U kunt met iDeal of creditcard betalen of de bestelling bij mij thuis
ophalen en contant (gepast betalen).

Klik op een foto om deze groter te kunnen bekijken. Helemaal onderaan de pagina staan de posters die uit voorraad leverbaar zijn en nu verkrijgbaar zijn tegen “feestdagen” prijzen!

Hieronder een korte impressie:

 

 

Uit voorraad leverbaar en direct te bestellen en met PayPal te betalen:

 

Lotus bloem

Een werkelijk prachtig werk in zachte tinten waarbij ik sterk aan een lotus bloem moet denken. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 40,5 x 60,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

 

Vuurbloem

Lekker fel gekleurde bloem, een vuurbloem, laat elke muur tot leven komen. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 40,5 x 60,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

 

Art 60

Mooie fantasiebloem in felle kleuren, zo is het het hele jaar door zomer aan de muur. Werk is als poster uit voorraad leverbaar in 60,5 x 68,5 cm (mat). Prijs is inclusief verzendkosten. Als u een meerdere foto’s wilt bestellen kan ik een totaal prijs voor u maken want u betaald natuurlijk slechts 1 maal verzendkosten.

€19,95

Het is niet toegestaan mijn foto’s te vermenigvuldigen, door te sturen, te verspreiden of te gebruiken voor welk doel dan ook, zonder toestemming van mij!